Pages

3 Haziran 2011 Cuma

İYİ Kİ DOĞURMUŞUM

Geçen sene bu zamanlar saat tam 20.56 da bizim minnak kuzu gözlerini hayata açtı. Tam bu zamanda anne baba olduk. Kızım evladın nasıl güzel olduğunu, birisini koşulsuzca sevmenin nasıl birşey olmadını öğretti bize. İtiraf etmem gerekirse ilk doğduğunda da kızımı seviyordum ama zaman geçtikçe,ona emek verdikçe , zorluklarına katlandıkça daha da çok sevdim ve bu sevgi kartopu gibi her geçen gün büyümeye devam ediyor.
 Geçen gün eşim biz bayanlara şaşırdığını söyledi. Niye diye sorduğumda ise 'hiç bir akıllı insanın kendi rahatını bırakıp, çocuk yapıp hayatını allak bullak etmesini anlayamıyorum'' dedi. Düşününce aslında erkekler arasında yaptığımız şeyin delilik olarak addedildiğine karar verdim :)

Çocuk yap , kaka temizle, gece boyu uyuma, zombi gibi işe git. Akşam gel bebeğine yemek yap, eşyalarını yıka ütüle, gene uykusuz kal.......ve bu liste uzar giderrrrrrr.....

Ama bunları yapmasak bir evladı bu kadar çok sevebilir miydik acaba ?? Bir evladımız olmasa sevginin sonsuz olduğunu, birini bu kadar sevmeye şaşırdığımızı nasıl öğrenecektik ?? Bir evladımız olmasa dünyanın en saf en masum yaratıklarını nerede görecektik.

Canım kızım yaşadığım en büyük aşk sensin ve hep öyle kalacaksın. Umarım evren sana mutlu olacağın sağlıklı bir yaşam sunar. İyi ki doğmuşsun , iyi ki seni doğurmuşum.

5 yorum:

  1. MUTLU YAŞLAR KIZINA ALLAH HEP İYİ GÜNLERİNİ GÖSTERSİN İNŞALLAH SEVGİLER:)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim. allah hepimizin yavrusunu korusun.güzel bir gelecek onların olsun

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş doğum günü kutlu olsun o halde minnak kuzunun:)

    YanıtlaSil
  4. Doğum günü kutlu olsun minik kızının ve sizin.hep mutlu ve güzel bir aile olun inş.Selamlar

    YanıtlaSil
  5. @ Deli Anne ve @otuzundansonra iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...