Pages

18 Ocak 2012 Çarşamba

bu bu nedir bu ?

Bu sıralar ki favori kelimesi ""bu"
Herşeyi parmağıyla gösterip "bu bu " diye geziyor. Ebeveynler bu soru bombardımanı dolayısıyla isyanda. İşyerinde 9 saat duruyorum yorulmuyorum ama Asya'nın soru bombardımanı beni 1 saatte etkisiz hale getiriyor :)

Bu kışımız (maşallah diyeyim, popomu kaşıyayım ) şimdilik iyi geçiyor. Geçen sene ki hastalık bombardımanları yok oldu. O zamanlar her 15 günde bir cuma akşamlarını fiks acilde geçirdik. Tabi bu sene ki alerjik astımı teşhis ve tedavisinin de bu açıdan faydası çok oldu. 2 gündür gene öksürüğü var ama verdiğimiz ilaçlardan dolayı daha kolay atlatıyor.

Şu an ki en büyük problemimiz İstanbul'a yağan 3 cm lik karın hayatımızı felç etmesi. Sabahları bir adet bebekle otoparka gidip sıcak sularla arabayı çözüp,donmuş yollarda slolom yapmak pek iç açıcı değil. Soğuk ülkelerdeki aileler bu sorunu nasıl çözmüş acaba merak içerisindeyim.

7 yorum:

  1. aman yağsın arkadaşım.. bizim çocuk doktoru dua ediyordu yağsın da hava temizlensin diye.. bariz salgın varçünkü, şükür size uğramamış

    YanıtlaSil
  2. Aman hastalık konusunda kocaman maşallah diyeyim.
    Bizde alerjik rinitiz ne yazık ki o öksürük belası ile 2 yıla yakın uğraştık.Yoğun geniz akıntımız öksürüğe neden oluyordu tavsiye üzerine kestane balı kullandık ve çok şükür kızımın öksürüğünden eser kalmadı.Denemek isterseniz eğer bir çay bardağı ılık suya bir çorba kaşığı kestane balı ve çeyrek limon suyu koyup karıştırıp veriyorum.Bana da bu dertten muzdarip bir anne tavsiye etmişti onun kızı da alerjik astımdı ve çok faydasını görmüş.Yalnız uzun dönem kullanmamak gerekiyor bilginiz olsun..

    YanıtlaSil
  3. Deliş, evet kar yağmasına sevindim. Ama kar yağarken evde oturmayı tercih ederdim. Salgın eşimi çok kötü yaptı ama allahtan ufaklığa uğramadı

    İkiz Annesi; daha öncede senin sayende öğrenmiştim balı. Her 1 kavanoz balımız yeni bitti. Gene almam lazım. Senin tavsiye ettiğin bir marka ya da yer var mı ?

    YanıtlaSil
  4. bencede yağsın,mükroplar kıırlsın ,yeni yeni grip çeşitleri görüyoruz ,sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet evet hain mikroplar gitsin,uzak dursun bizden

      Sil
  5. Hello Julyasia (is this your name?) My name is Regina.

    Welcome do Casa de Retalhos :)

    YanıtlaSil
  6. Hello Regina. My name is Aslı.Nice to meet you :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...