Pages

8 Eylül 2011 Perşembe

pişmanım :(

1,5 saat boyunca uyutmaya çalıştığım kızıma en sonunda kızıp sesimi yükseltttiğim için pişmanım. O neticede bir bebek sabırlı olması gereken benim. Beni ne kadar delirtse de sakin olmam gerek. Allahım sen bütün annelere sonsuz sabır ver.

5 yorum:

  1. Amin! ama olmuyor işte.. biz de neticede aciz bir kuluz be canım..

    YanıtlaSil
  2. Aslıcım geçen gün ben de bu konuda yazıcaktım, haftasonu bütün gün Çınarı uyutamayıp bi de kendisi bütün yemeklere de itiraz edince kafayı yemek üzereydim, ve tabiiki aynen senin gibi sonradan pişman olsam da ben de ona kızdım bağırdım..ama ne yazıkki bazen sabrımızın azalıp bu tür şeyler yaşadığımız dönemler olmaya devam edecek, her ne kadar istemesek de..evet haklısın onlar bebek ama biz de insanız, biyerde pilimiz bitiyor ve yeniden şarj olmadan devam edemiyoruz yola..şükredelimki böyle anlarımız çok değil, e mükemmel zaten olunamaz..sen içini rahat tut..

    YanıtlaSil
  3. @Deli Anne haklısın biz de etten kemikten yaratılmışız. Keşke çelik gibi sabrımız olsaydı,

    @Anne ,demek ki bu buhranları tek ben yaşamıyorum. yalnız olmamak bile beni rahatlattı. Umarım bu sıkıntılı anlar sürekli tekrarlanmaz.

    YanıtlaSil
  4. Canım olabilir arada kendini üzme lütfen:( Evet çok minikler daha kızıp bağırsak ne anlarlar korkmaktan başka ama işte bazen insan gerçekten yeter! noktasına geliyor öpüp kokladığın an unutmuştur kuzucun:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...